Taukmedžio sviestas

Karališkas taukmedžio sviestas

Sviestas tepamas ant duonos. Daugelis močiučių šį teiginį patvirtintų neabejodamos. Sviestą galima tepti ir ant odos. Tradicinis riebalų mišinys didele nauda nepasižymėtų, bet taukmedžio sviestas visai kitas reikalas.

Taukmedžio sviestas — universalus gamtos produktas. Jis tinka visų tipų odai. Šis sviestas puikiai pakeičia lūpų balzamą. Taip pat, saugo nuo šalčio ir vėjo, geba susidoroti su UV spindulių ataka.

taukmedzio_sviestas

Kitas malonus siurprizas, tai kaina. Kosminių pinigų nekainuoja, o jo užtenka gan ilgam laiko tarpui. Verta pasirūpinti jo atsargomis artėjant šaltajam metų sezonui. Niekas nemėgsta sausos ir suskilusios rankų ar veido odos. Mažas siurprizas iš Afrikos nudžiugins ne vieną Lietuvos moterį.

Skeptikus, kurie netiki natūralios gamtos produktais, dera nuraminti. Nebijokite taukmedžio sviesto, jo sudėtyje yra apie 90%/ biologiškai aktyvių (gydomųjų) dalių, jie greitina žaizdų gijimą, nuramina sudirgusią odą, slopina uždegimus, gydo probleminę — išsausėjimų pažeistą, suskeldėjusią ir senstančią odą. Ne veltui, jis dažnai tituluojamas, kaip sviestų karalius.

Parduotuvėse galima rasti kelių rūšių taukmedžio sviesto — paprastojo ar nilinių. Didelio skirtumo tarp šių produktų nėra. Svarbiau yra pasidomėti ar jis yra pirmo šalto spaudimo nerafinuotas ir nedezodoruotas gaminys. Čia, kaip gero aliejaus pasirinkimas, jei norime efekto, geros kokybės ir tinkamo rezultato, reikalingas geriausias produktas.

Lengvas riešutų kvapas ir švelniai, beveik pastelinė, gelsva spalva išduoda, kad produktas vertas savo kainos ir jūsų dėmesio. Taukmedžio sviestas gali tapti ir puikia dovana antrajai pusei. Dažnai vyrai skundžiasi, kad juos po skutimosi bera, oda parausta, ją niežti, o kartais ir skauda. Puikus ir natūralus šios problemos sprendimo būdas yra taukmedžio sviestas.

Faktas, kad taukmedžio produkciją dera rinktis tik aukštos kokybės. Produktas pagamintas Ghanoje, vakariniame Afrikos regione, negali nuvilti. Ši kosmetinė priemonė turi savo gaminimo tradiciją, kuriai jau per tūkstantį metų, jo gamybai nereikia nei tirpiklių, nei cheminių konservantų. Išdžiuvusios sėklos sutrinamos į miltus, jie supilami į vandenį, kaitinami tol, kol vandens paviršiuje susidaro masė panaši į aliejų. Vėliau masė išimama, kelis kartus perplaunama ir išdžiovinama. Taip gimsta sviesta karalius, kuriuo naudojasi ir džiaugiasi nesuskaičiuojamas kiekis žmonių.